Focus Entertainment pokračuje v nákupech, dalším úlovkem jsou autoři Metal Slug Tactics
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Focus Entertainment pokračuje v nákupech, dalším úlovkem jsou autoři Metal Slug Tactics

Focus Entertainment pokračuje v nákupech, dalším úlovkem jsou autoři Metal Slug Tactics

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2022 09:53

Společnost Focus Entertainment rozhodně nezahálí, aktivně pracuje na rozšiřování portfolia vlastních týmů. Další akvizice se týká autorů Metal Slug Tactics.

Reklama

  • Studio Leikir kývlo na nabídku ze strany Focus Entertainment
  • Tým se chce do budoucna věnovat několika různým projektům
  • Zřejmě zůstane věrný pixel-artové grafice

Vydavatel v posledních letech pořídil například studio Dotemu (Streets of Rage), Streum On Studio (Necromunda: Hired Gun) nebo Deck13 (The Surge). K nim se nyní přidává studio Leikir, které stojí za tahovým RPG Metal Slug Tactics. 

Tým přivítal prezident Christophe Nobileau. “Stále se poohlížíme po nových talentech, kteří nám umožní růst a naplnit naše ambice. Leikir Studio vedené Aurélienem Loosem je prvotřídní akvizice, jež nám pomůže dosáhnout těchto cílů.” A právě Aurélien Loos, spoluzakladatel a prezident studia Leikir, taktéž připojil krátký komentář. Od spojení si slibuje podobné věci, hlavně možnost nadále se rozvíjet a rozjet produkci, která se bude soustředit na několik různých projektů. Akvizici zároveň vnímá jako jistou odměnu za roky tvrdé práce v posledních letech.

A jakým projektům se tým bude věnovat? To se teprve dozvíme. Focus Entertainment nicméně dodal, že můžeme očekávat tituly s 2D i 3D grafikou, studio zřejmě zůstane věrné pixel-artové stylizaci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama