Flappy Bird přilétne mezi automaty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flappy Bird přilétne mezi automaty

Flappy Bird přilétne mezi automaty

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 1. 2015 14:56 2
Reklama

Vietnamská mobilní hra Flappy Bird z roku 2013 způsobila loni pro laiky jen těžko pochopitelné šílenství, které vygradovalo snahou samotného autora zkrotit bestii, kterou nic zlého netuše vypustil na světlo boží.

Pokud jste snad doufali, že už o této hříčce nikdy neuslyšíte, odvraťte cudně své zraky. Flappy Bird se totiž právě chystá na další mohutný skok. Na úspěch původní hry, která se dočkala bezpočtu klonů a napodobitelů, chce navázat bizarní automat od společnosti Bay Tek Games. Dokáže nějaká chorá hlava ve svém šíleném mozku dát dohromady děsivější plán? Zkombinovat extrémně těžkou hru s coin-opem, který z vás vytahá během pár vteřin všechny drobné, může jen skutečný šílenec.

Automat bude vybaven velkým 24” displejem a jediným gigantickým tlčítkem, do kterého budete řezat ve snaze přepravit opeřence z bodu A do bodu B pokud možno bez nárazu do trubky C. Automat přirozeně nemůže postrádat ani žebříčky nejlepších hráčů všech dob a posledních čtyřiadvaceti hodin. Hra je zřejmě oficiálně licencovaná od původního autora, kterým je Dong Nguyen, což je možná trochu překvapivé s ohledem na fakt, že se grafika titulu podle řady lidí až nápadně podobá titulům od Nintenda.

Flappy Bird přilétne mezi automaty
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama