Filmový Minecraft má první ukázku. Láká na Jacka Blacka i Jasona Momou
i Zdroj: Warner Bros
Minecraft Novinka Filmový Minecraft má první ukázku. Láká na Jacka Blacka i Jasona Momou

Filmový Minecraft má první ukázku. Láká na Jacka Blacka i Jasona Momou

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Kostičkový svět Minecraftu se brzy dočká své první filmové adaptace, která chce diváky zaujmout bizarností a kreativitou.

Reklama

  • Minecraft film představuje první ukázku
  • Ve filmu se objeví Jason Momoa a Jack Black
  • Film do českých kin dorazí 4. 5. 2025

Minecraft je bezpochyby jednou z největších her všech dob, která pravidelně kraluje vrchol seznamu nejprodávanějších videoher vůbec a nakonec se dočkala portů na spoustu různých platforem. Hra se dokonce dočkala několika spin-offů, jako je RPG Minecraft Dungeons nebo Minecraft Legends, které do herního světa vnesly různé příběhové prvky. Teď se místní kostičkový svět přenese do světa filmového. 

Ve filmu se objeví skuteční lidé a trochu realistické počítačové zpracování Minecraftu. Když ale smícháte ikonický kostičkovaný styl hry s reálným životem, dostanete, no, podivnou míchanici ve stylu Detektiva Pikachu. Zápletka zřejmě zahrnuje invazi prasata z Netheru, trailer ale nejvíc láká na Jacka Blacka v roli ikonického maskota Stevea. Kromě toho trailer ukazuje skupinu lidí ze skutečného světa, které hrají Jason Momoa, Emma Myersová, Daniel Brookes a Sebastian Eugene Hansen, kteří se ocitnou ve světě Minecraftu a narazí na některé výstředních obyvatel místního světa. 

Film do českých kin dorazí 4. 5. 2025. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama