Filmová adaptace Super Maria se odkládá na rok 2023
i Zdroj: Nintendo
Novinka Filmová adaptace Super Maria se odkládá na rok 2023

Filmová adaptace Super Maria se odkládá na rok 2023

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 4. 2022 08:55

Nintendo a studio Illumination se v roce 2018 vyslovilo, že má aktivní zájem o natočení animáku podle Maria. Celovečerní snímek nakonec oficiálně potvrdili v roce 2020, a to s nástinem toho, že se do kin dostane v roce 2022. Tento týden však došlo k oznámení, že chystaná adaptace svou premiéru zažije příští rok.

Reklama

  • Filmová adaptace Maria se odkládá na rok 2023
  • Premiéra filmu nově připadá na duben

Film, jenž měl do kinosálů vstoupit na samém sklonku letoška, se v nich nakonec mihne až v dubnu 2023. „Mijamoto a já [CEO Illumination Chris Meledandri] jsme spolupracovali na všech aspektech Super Mario Bros. filmu a společně s našimi partnery v Universal jsme se rozhodli přesunout celosvětové vydání na jaro 2023 – na 7. dubna pro Severní Ameriku a na 28. dubna pro Japonsko,“ reaguje na nastalou změnu plánů vedení Illumination. Samo Nintendo pak jménem Mijamota dodává, že se fanouškům omlouvá a že jim delší čekání kvalitou filmu vynahradí.

Studio Illumination, které na filmu pracuje, se u veřejnosti proslavilo zejména prací na animácích jakožto Já, padouch, Mimoni nebo Tajný život mazlíčků. Co se týče hereckého ansámblu, i ten bude poměrně pestrý. V roli hlavních postav bude obsazen např. Chris Pratt (Mario), Jack Black (Bowser), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Princess Peach) nebo komik Seth Rogen (Donkey Kong).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama