Filmaři doufají, že se druhá řada seriálového Zaklínače bude líbit. Pouze tehdy dostanou zelenou k natočení té další
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmaři doufají, že se druhá řada seriálového Zaklínače bude líbit. Pouze tehdy dostanou zelenou k natočení té další

Filmaři doufají, že se druhá řada seriálového Zaklínače bude líbit. Pouze tehdy dostanou zelenou k natočení té další

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 8. 2021 16:11 2

Druhá sezóna seriálového Zaklínače je již natočena, nyní se pracuje na finálních úpravách. Pokud se neobjeví nějaký zásadní problém, na Netflix zamíří letos v prosinci. Jak je to ale s další sérií?

Reklama

  • Lauren Hissrich nyní dohlíží na postprodukci seriálového Zaklínače
  • Zatím nebylo rozhodnuto, zda se natočí další řada
  • To závisí také na tom, jak se bude líbit druhá sezóna

Podle showrunnerky Lauren Hissrich se zatím nerozhodlo, zda bude natáčení pokračovat. “Momentálně se soustředím na druhou sezónu. Máme určený konkrétní termín, seriál vypustíme 17. prosince. V postprodukci nás ale stále čeká spousta práce, takže neustále pendluji mezi Los Angeles a Londýnem, abychom vše dali dohromady. Na nic jiného se teď nesoustředíme, protože potřebujeme, aby druhá série dopadla skvěle, pokud chceme doufat v natočení třetí.”

Netflix chce zkrátka vidět bombastická čísla, méně úspěšné projekty dotovat nehodlá. Společnost přestala mít zájem o některé seriály od Marvelu, Luke Cage, Jessica Jones ani Daredevil se nedostali dál než ke třetí řadě. Jiné skončily hned hned po té první, například The Dark Crystal: Age of Resistance. 

Nutno však dodat, že zrovna Zaklínač snad ani nemohl odstartovat lépe. Alespoň dva díly si postilo přes 76 milionů lidí, stal největším exkluzivní seriálem v portfoliu Netflixu. Z trůnu ho sesadilo až drama Bridgerton. Za úspěchem stojí oceňovaná knižní předloha, popularita videoher s Geraltem a také přítomnost hollywoodské hvězdy Henryho Cavilla. Nezbývá než doufat, že to celé zafunguje i podruhé.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama