Fanoušci Star Treku si musí počkat. Příběhová adventura Star Trek: Resurgence se odkládá na další rok
i Zdroj: Dramatic Labs
Star Trek: Resurgence Novinka Fanoušci Star Treku si musí počkat. Příběhová adventura Star Trek: Resurgence se odkládá na další rok

Fanoušci Star Treku si musí počkat. Příběhová adventura Star Trek: Resurgence se odkládá na další rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 10. 2022 08:25

Výpravná adventura Star Trek: Resurgence, která oznámená na loňských The Game Awards, již nevychází v letošním roce. Podle vyjádření Dramatic Labs, což je nezávislé studio, které na hře pracuje, bylo s příchodem nutné zahýbat v zájmu úspěšného dokončení projektu. Autoři se nakonec rozhodli pro duben 2023.

Reklama

  • Adventura Star Trek: Resurgence přichází o letošní datum vydání
  • V zájmu doladění detailů se vydání dočká až v dubnu 2023
  • Hru i nadále pohání Unreal Engine 4 

Dramatic Labs oznámili odložení hry na Twitteru. Uvedli zde to, že produkce sice zdárně postupuje kupředu, avšak že u všech verzí, tedy verzí pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a PC (EGS), museli učinit nově těžké rozhodnutí přeložit datum vydání na rok 2023. Důvodem je podle nich to, aby mohli dát hře prostor dokvést do krásy. Zřejmě i po nedávné kritice technického stavu a animací chtějí vývojáři dát hře  další vrstvu lesku, a vytvořit tak skutečně pohlcující zážitek z oblíbeného univerza.

„Naše láska a obdiv ke Star Treku jsou nástrojem tohoto rozhodnutí. Jsme hrdí na to, čeho jsme tu zatím dosáhli, a toto je i nadále vášnivým projektem pro všechny v našem týmu. Jsme neuvěřitelně vděční – a také nadšení – že můžeme pracovat ve vesmíru, který pro mnoho lidí tolik znamená," dodává k ohlášenému odkladu studio Dramatic Labs.

Vše, co bylo dosud ze hry ukázáno, což je pár gameplay videí, nasvědčuje tomu, že zážitek ze Star Treku bude velmi podobný titulům od Telltale. Ostatně, dalo se to poznat už na míle daleko. Dramatic Labs, které hru nezávisle vytváří, založil po dřívějším odchodu z Telltale Games jeho bývalý ředitel, Kevin Bruner, a asi dvacet zaměstnanců, které přizval.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama