Exodus je nové sci-fi RPG od bývalých vývojářů z BioWare, 343 nebo Naughty Dog
i Zdroj: Archetype Entertainment
Novinka Exodus je nové sci-fi RPG od bývalých vývojářů z BioWare, 343 nebo Naughty Dog

Exodus je nové sci-fi RPG od bývalých vývojářů z BioWare, 343 nebo Naughty Dog

Dominik Tománek

Dominik Tománek

8. 12. 2023 05:07 2

Exodus vypadá jako velmi odvážné sci-fi RPG, které si pohrává se zajímavými koncepty a cestováním ve vesmíru. Na starost ji mají veteráni průmyslu.

Reklama

  • Exodus je sci-fi RPG postavené na diletaci času 
  • Ve hře se objeví Matthew McConaughey

Exodus je první hrou studia Archetype Entertainment, které v roce 2019 založila společnost Wizards of the Coast a v němž pracují bývalí vývojáři ze společností BioWare, 343 Industries, Naughty Dog a dalších AAA firem. Jde o velké a odvážné sci-fi RPG, které se zabývá dilatací času, tedy myšlenkou, že čas při cestování vysokou rychlostí plyne pomaleji, než jsme zvyklí, což způsobuje, že mezihvězdní průzkumníci přežívají své přátele a rodinu doma.

Ve hře Exodus bylo lidstvo nuceno opustit Zemi a založit novou civilizaci v nepřátelské galaxii. Hráči se stávají Cestovatelem, osobou, která má za úkol prozkoumat vzdálené sluneční soustavy a najít v nich vyspělou mimozemskou technologii. To, co Cestovatel počítá na dny, zbytek lidstva prožívá na desetiletí. Díky této myšlence budou rozhodnutí hráčů způsobovat následky, které se budou rozlévat po celé nové planetě lidstva, zejména v životech jejich vlastních blízkých, a Cestovatel bude sledovat, jak se projevují po celé generace.

Ve hře se navíc objeví oscarový herec Matthew McConaughey a jeho hlas. Hra vyjde na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Datum vydání zatím není známé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama