Exkluzivita Deathloop a GhostWire: Tokyo platí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Exkluzivita Deathloop a GhostWire: Tokyo platí

Exkluzivita Deathloop a GhostWire: Tokyo platí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 9. 2020 09:30
Reklama

Akvizice ZeniMax Media je dle posledních zpráv motivována především snahou podpořit službu Xbox Game Pass. Ve výsledku to tedy nemusí znamenat, že by byla produkce nově pořízených studií omezena pouze na Xbox a PC, Phil Spencer v této souvislosti naznačil, že bude o každé hře rozhodováno zvlášť. Jak to ale vypadá s tituly Deathloop a GhostWire: Tokyo?

Obě hry jsou totiž součástí dohody mezi Sony a Bethesdou. Po jeden rok od data vydání by měly být k dispozici pouze na konzoli PlayStation 5 a na PC. Nyní se zdá, že včerejší investice na předešlých dohodách nic nemění.

Spencer pro server Bloomberg potvrdil, že společnost dohodu o časové exkluzivitě dodrží. Deathloop a GhostWire: Tokyo budou tedy zřejmě poslední hry z portfolia Bethesdy, které se na platformě od Sony objeví přednostně.

Spencer také již potvrdil, že tituly od Bethesdy zamíří do Game Passu hned v den vydání, což se pravděpodobně týká také nové IP Starfield i dalšího pokračování oblíbené RPG série The Elder Scrolls. V programu se ale samozřejmě objeví již vydané hry. Předplatitelé se tedy zřejmě už v nejbližších dnech mají na co těšit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama