Euro Truck Simulator 2 nabídne území Ruska
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Euro Truck Simulator 2 nabídne území Ruska

Euro Truck Simulator 2 nabídne území Ruska

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 3. 2021 07:55

Výlet za Baltské moře, návštěva černomořských států, krátká zastávka v Itálii, popřípadě dlouhá cesta na východ. Simulátor tahačů od SCS Software navštívil už mnoho lokací, a není nasnadě očekávat, že se tento trend zastaví. Minimálně vývojáři si tak nemyslí, neboť oznámili, že naše předešlá pouť na okraj Ruska v Beyond the Baltic Sea bude nově pokračovat až do srdce Moskvy.

Reklama

Euro Truck Simulator 2 - Heart of Russia otevře před hráče prostředí ruských lesů a četná historická města sídlící v jejich blízkosti. Aby však nikdo nebyl uveden v omyl, DLC nezpracovává území celé jeho rozlehlosti, nýbrž vybírá "pouze" omezenou, stále však rozsáhlou oblast po pomezí řeky Oka, přítoku Volhy – přičemž i známý národní veletok má být nakonec přidán.

Vývojáři sami přiznávají, že velikost evropské části Ruska je natolik ohromná, že není v jejich současných silách přetavit celé území do jednoho DLC. Ostatně, práce na rozšíření teprve začaly, což spolu s dubnovým vydáním DLC Iberia zadává, že si budeme muset chvíli počkat. Útěchou nám může být alespoň fakt, že část vývojářů z končin Ruska přímo pochází, díky čemuž lze počítat s opravdu autentickým zpracování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama