Epic rozdává upírskou akci Vampyr. Zpříjemněte si vánoční svátky s temnou fantasy jízdou
i Zdroj: Hrej.cz
Vampyr Novinka Epic rozdává upírskou akci Vampyr. Zpříjemněte si vánoční svátky s temnou fantasy jízdou

Epic rozdává upírskou akci Vampyr. Zpříjemněte si vánoční svátky s temnou fantasy jízdou

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 12. 2021 23:10

Každodenní rozdávání her, s nímž Epic završuje letošní zimní sezónu, bez ustání pokračuje. S blížícím se termínem Štědrého dne se nabídka přeměnila znovu, tentokrát na povedenou upírskou akci studia Dontnod. Až do 17:00 zítřejšího dne si proto můžete zadarmo vyzvednout Vampyr a ponechat si jej ve své knihovně už nadobro.

Reklama

  • Epic Game Store rozdává upírskou RPG akci Vampyr
  • Aktivovat ji můžete zde až do štědrovečerních 17:00 

Upírskou akci vydavatele Focus Home Interactive můžete brát jednak za výlet do chřipkou zmítaného Londýna 20. století, jednak za test vlastního morálního kompasu. Krvežíznivost, která se v kdysi dobrém Dr. Reidovi znenadání probudila, mu ostatně více než komukoli jinému znesnadňuje výkon jeho povolání. Pacienti, kterým kdysi vstřícně pomáhal, se s rostoucím lačněním stále více jeví jako vhodný zdroj potravy, jakož i možnosti posílení jeho nových schopností.

Pod tíhou všech těchto změn se tak do středobodu titulu dostává především způsob průběžného rozhodování. Zvolíte na své pouti za očištěním města cestu dobročinného samaritána, nebo raději vstoupíte do role proradného vlka mezi nicnetušícími ovcemi? Rozhodnutí je pochopitelně pouze na Vás a Vašem vlastním povážení případných zisků a ztrát.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama