Elden Ring v březnu na akci MS neuvidíme
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Elden Ring v březnu na akci MS neuvidíme

Elden Ring v březnu na akci MS neuvidíme

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 3. 2021 12:53 1

Ráno jsme vás informovali o tom, že známý novinář Jason Schreier očekává brzké odhalení dalších detailů očekávaného RPG Elden Ring. Hráči ihned začali spekulovat a informace spojovat se zvěstmi o možné akci Microsoftu, který by měl v březnu ukazovat další novinky spojené s konzolemi Xbox Series. Marketingový ředitel značky to ale popřel.

Reklama

Aaron Greenberg na Twitteru sdílel příspěvek webu DualShockers, který spekuloval, že Elden Ring uvidíme už 23. března právě v rámci show Microsoftu. V příspěvku ale tyto zprávy dementuje. Přiznává sice, že Microsoft s Xboxem něco plánují, neměli bychom však čekat žádné březnové datum s velkými odhaleními. Teoreticky nevyloučil menší akci, která by ukázala pár dříve oznámených projektů, i v tomto případě bychom však byli opatrní.

Just to set expectations: this is not happening. There are always things we have in the works, but nothing coming soon that would feature game announcements or world premieres like this. https://t.co/nO868SCbpZ

— Aaron Greenberg U (@aarongreenberg) February 28, 2021

Elden Ring byl oznámen na E3 v roce 2019. Od té doby jsme o něm mnoho neslyšeli, i když jsou hráči velmi nedočkaví. A zdá se, že si ještě nějaký ten týden počkáme.

Titul vzniká ve studiích FromSoftware (série Dark Souls), šéfdesignérem je duchovní otec “soulsovek” Hidetaka Mijazaki a na projektu spolupracuje spisovatel George R. R. Martin, autor populární knižní ságy Hra o trůny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama