EGS oficiálně součástí GOG Galaxy 2.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EGS oficiálně součástí GOG Galaxy 2.0

EGS oficiálně součástí GOG Galaxy 2.0

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 7. 2020 14:32

GOG Galaxy 2.0 je vcelku revoluční služba pod křídly CD Projektu, respektive studiem spravovaného obchodu GOG, která by do budoucna mohla nahradit stávající launchery. S jejich přibývajícím počtem také začalo nabývat hráčů, kteří si stěžovali, že nechtějí pro každou hru zapínat jinou aplikaci. Právě to GOG Galaxy 2.0 z části řeší.

Reklama

Díky otevřenému prostředí se neoficiálně podařilo do této služby nahrát většina aplikací včetně Steamu, EGS, Originu nebo Uplay. Správa a funkčnost ale závisela na komunitě, a navíc se nemusely vždy přenést všechny záznamy. Jak to ale vypadá, může se situace do budoucna zlepšit. Po oficiální podpoře Xboxu totiž Galaxy 2.0 bude podporovat i Epic Games Store.

„Je to důležitý krok k stržení zdí mezi počítačovými obchody, jelikož to dovoluje unifikovaný zážitek pro hráče, který jim dovolí spravovat jejich herní knihovnu bez ohledu na to, kde si své hry koupili“ tvrdí generální ředitel Epic Games Store Steve Allison.

„Jsme velice rádi, že se k oficiální integraci do GOG Galaxy 2.0 přidal i Epic Games Store, což je druhá nejpropojovanější platforma v naší aplikaci.“ To zase tvrdí viceprezident GOG Oleg Klapkovsky. A co vy? Využíváte aplikaci Galaxy 2.0, nebo raději spouštíte jednotlivé launchery manuálně?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama