EA Sports FC 24 je konečně tady. Gameplay trailer ukazuje největší hvězdy a povědomé animace
i Zdroj: EA Sports / EA Sports FC 24 press kit
EA Sports FC 24 Novinka EA Sports FC 24 je konečně tady. Gameplay trailer ukazuje největší hvězdy a povědomé animace

EA Sports FC 24 je konečně tady. Gameplay trailer ukazuje největší hvězdy a povědomé animace

Jakub Fišer

Jakub Fišer

14. 7. 2023 09:30

Společnost EA Sports, která se zodpovídá vydavatelskému gigantovi Electronic Arts, včera v Nizozemí představila svůj zbrusu nový projekt – fotbalový simulátor EA Sports FC, který číslovkou 24 navazuje na loňský titul FIFA 23. K dispozici je první trailer se záběry přímo ze hry.

Reklama

  • EA Sports FC 24 je tady, nový ročník fotbalové simulace s novým jménem
  • Bezmála 2minutový gameplay trailer však nepotěšil všechny fanoušky
  • Kritizují zejména nulové inovace co se týče animací fotbalistů a fotbalistek

Jak známo, fotbalový simulátor FIFA, nyní EA Sports FC, byl pro vývojáře z EA Sports tím nejvýdělečnějším projektem po dlouhé roky. Proto i restart série s novým jménem musí působit maximálně věrohodně a pro hráče atraktivně.

Včera byla hra EA Sports FC 24 oficiálně představena a máme tak k dispozici též první gameplay trailer. V něm se objeví všechny nejnovější hvězdy, včetně Erlinga Haalanda nebo útočnice Chelsea Sam Kerrové. Podle dosavadních informací bude EA Sports FC 24 obsahovat přes 30 lig, až 700 klubů, 100 stadionů a 19 tisíc hráčů a hráček.

Velký důraz je v trailer kladen na technologii HyperMotion v nové verzi, která má přenášet pohyb fotbalistů ze skutečného světa velmi věrně do videoherní simulace. Fanouškům se však trailer moc nelíbí, kritizují zejména malé množství skutečně viditelných změn v animacích hráčů. „EA nikdy nezklame, když nás chce zklamat,“ napsal nejeden fanoušek.

Fotbalová simulace s novým názvem EA Sports FC 24 vyjde na PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X|S již 29. září. Pro zákazníky s předobjednávkou edice Ultimate bude hra k dispozici o týden dříve.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama