EA Sports College Football vyjde v létě 2024, studio chce ze značky udělat každoroční sérii
i Zdroj: EA
Novinka EA Sports College Football vyjde v létě 2024, studio chce ze značky udělat každoroční sérii

EA Sports College Football vyjde v létě 2024, studio chce ze značky udělat každoroční sérii

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 11. 2022 11:03

EA, respektive její sportovní divize Sports, ohlásila hned několik návratů k zapomenutým sériím. Fanoušci golfu se po dlouhé době dočkají PGA Tours, američtí hráči se zase mohou těšit na College Football. Tento titul byl bez více informací oznámen minulý rok, přičemž se spekulovalo, že hra dorazí během roku 2023. Před pár dny se ale začalo spekulovat o tom, že interní datum vydání se muselo posunout o rok, hra tedy nově bude vycházet v roce 2024. I když EA oficiálně rok 2023 nikdy nepotvrdilo, léto roku 2024 je nyní oficiální datum vydání.

Reklama

  • College Football od EA vyjde v roce 2024
  • Studio prý potřebuje čas na kvalitní vývoj

Dle viceprezidenta a generálního manažera EA Sports Daryla Holta potřebuje studio dostatek času kvůli tomu, že hru staví úplně od základů. Zároveň je nutné základ této série udělat dobře, jelikož EA plánuje z College Football udělat další každoroční sérii. Co se spekulací o vydání v roce 2023 týče, dle Holta jde o pouhé dohady a interní datum vydání posunuto nebylo.

Studio také hledá cesty, jak do hry zakomponovat reálné hráče. Po oznámení hry se ale prý dohady s organizacemi dost otevřeli. V tuto chvíli má studio dohodu s CLC, díky čemuž se ve hře objeví minimálně 120 FBS škol. EA také chce do hry zakomponovat jednotlivé tradice a unikátnosti školy, včetně stadiónů a uniforem. Dočkáme se také oblíbených režimů Dynasty, kde se hráč stará o jednu školu napříč sezónami, a Road to Glory, v němž si vytvoříme vlastního hráče, se kterým projdeme celou univerzitní cestou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama