Dying Light 2 už obsahuje i lovce. Další obsah zdarma přináší hektické souboje se smrtící ježibabou
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 už obsahuje i lovce. Další obsah zdarma přináší hektické souboje se smrtící ježibabou

Dying Light 2 už obsahuje i lovce. Další obsah zdarma přináší hektické souboje se smrtící ježibabou

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 9. 2022 10:35

Dying Light 2 se po oznámení říjnového rozšíření Bloody Ties těší dalšímu přídavku zdarma. Rozšiřující kapitola 2, která byla přidána aktualizací 1.6.0, přináší postavu Shen Xiu, se kterou hráči spolupracují při honu na nakažené.

Reklama

  • Dying Light 2 dostal před několika dny novou bezplatnou aktualizaci
  • V rámci druhé kapitoly přibyla agenta Shen Xiu, dvě nové zbraně a výzvy
  • První kapitolu je stále možné hrát

Protože se hra patrně jevila vývojářskému týmu až přespříliš jednoduchá, vytyčili si, že s novou kapitolou představí protivníka, jakého hráči ještě neviděli. Nakonec se dobrali tomu, že tuto roli nejlépe zastane čarodějná Hag. Jedná se o nový typ Banshee, která je nebezpečnější než ostatní druhy, se kterými jsme se setkali. Je jednak neobyčejně hbitá, což z ní činí smrtícího protivníka v boji nablízko, dále je odolná vůči jinak účinnému UV záření a nakonec umí okolní přeživší přeměnit v nakažené Plaguebearers. .

„The Hag má být mimořádným soupeřem, dostatečně silným na to, aby ohýbal i ty vůbec nejzákladnější pravidla hry,“ uvádí Techland. Naštěstí toto ohýbání není pouze jednostranné. K dispozici jsou také celkem dvě nové zbraně, a to lovecká kuše a silný luk, stejně jako různé odměny za efektivní používání pastí, střelných zbraní a schopnosti včas uhýbat. 

The Huntress, kterou jsme pod jejím civilním jménem již představili na začátku, je nejnovější agentkou a talentovanou stopařkou. Všechny krabice, které najdete po Villedoru s novými zbraněmi, patří jí neboť je sama specialistkou v boji na dálku. Navíc také zosobňuje frakci. Lovci, ke kterým patří, představují tajemnou skupinu zabijáků, kteří se živí tím, že stopují a vybíjí nakažené.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama