Dune: Spice Wars vejde na konci dubna do předběžného přístupu, odhaluje další hratelnou frakci Fremenů
i Zdroj: Shiro Games
Dune: Spice Wars Novinka Dune: Spice Wars vejde na konci dubna do předběžného přístupu, odhaluje další hratelnou frakci Fremenů

Dune: Spice Wars vejde na konci dubna do předběžného přístupu, odhaluje další hratelnou frakci Fremenů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 4. 2022 10:40

Strategická adaptace série Dune s podtitulem Spice Wars dostává své „datum vydání“. Vývojáři ze studia Shiro Games, kteří mají na svědomí například kladně přijaté Northgard, potvrdili prvotní start v rámci předběžného přístupu, a to na konci dubna.

Reklama

  • Tvůrci ze studia Shiro Games oznamují vstup Dune: Spice Wars do předběžného přístupu
  • Hra tak učiní 26. dubna
  • Dozvídáme se také o čtvrté hratelné frakci

Vzhledem k pověsti early accessu si vývojáři připravili také řadu odpovědí na to, proč a jak dlouho se hra v této fázi bude nacházet. „Předběžný přístup nám poskytne místo, kde můžeme spolupracovat s hráči a fanoušky na dvou cílech – udělat hru co nejpřístupnější, zatímco budeme nadále věrní předloze Franka Herberta, a zároveň budeme moci přenést zajímavé vlastnosti světa Duny do působivého herního zážitku,“ píší tvůrci na Steamu.

Údajně by hra měla v EA strávit devět až dvanáct měsíců, přičemž za tuto dobu bude Spice Wars neustále dostávat nové aktualizace s obsahem. Shiro Games následně potvrdilo další hratelnou frakci Fremenů, domorodých obyvatel planety, kteří se budou pohybovat rychleji, lépe se přizpůsobí zdejším podmínkám a nebudou tak často napadeni červy. Samotný vstup na Steamu proběhne 26. dubna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama