Dune Awakening vám umožní pít krev mrtvých nepřátel. Očekávané MMO láká stylovou ukázkou
i Zdroj: Funcom
Novinka Dune Awakening vám umožní pít krev mrtvých nepřátel. Očekávané MMO láká stylovou ukázkou

Dune Awakening vám umožní pít krev mrtvých nepřátel. Očekávané MMO láká stylovou ukázkou

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5. 3. 2024 14:00

Tvůrci z Funcomu nechali nahlédnout do vývoje MMO akce Dune Awakening. Představili budování základen, boj a cestování.

Reklama

  • Kromě vývojářského deníčku představili i gameplay trailer 
  • Velkou součástí hry bude potřeba hydratace

Během akce Dune Awakening Direct vývojáři z Funcomu poskytli další pohled na Arrakis v Dune Awakening, chystané MMO survival hry s otevřeným světem. Pětadvacetiminutová prezentace fanouškům přibližuje některé základní funkce, které se objeví ve hře na motivy epického sci-fi románu Franka Herberta, včetně toho jak bude vypadat budování základny, boj a cestování. Kromě vývojářského deníčku také představili trailer přímo ze hry. 

Velkou součástí Dune Awakening bude o přežití. Planeta Arrakis je známá nedostatkem vody, takže není divu, že žádná kapka nemůže přijít nazmar. Budete tedy moct pít i krev padlých nepřátel. Co se týče postupu, hráči si na začátku hry zvolí počáteční silné stránky své postavy výběrem mentora, ačkoli nebudou navždy omezeni na tento typ třídy. Pokud chtějí hráči v drsném prostředí Arrakisu přežít, musí navíc důsledně vylepšovat své dovednostní stromy.

Stejně jako hlavní postava Paula Atreida z knižní a filmové série se hráči mohou vložit hluboko do politických intrik. Vývojářský tým zatím nesdělil žádné potenciální datum vydání ani přibižné okno, ale bety budou pokračovat a Funcom bude žádat stále více hráčů, aby se v budoucnu stali jejich součástí. Dune Awakening vyjde na PC, PS5 a Xboxu řady X/S. Čekání sí můžete zkrátit čtením recenze filmu Duna: Část druhá

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama