Dubnová nabídka služby PS Plus se nese ve znamení oživlých mrtvol
i Zdroj: Hrej.cz
Oddworld: Soulstorm Novinka Dubnová nabídka služby PS Plus se nese ve znamení oživlých mrtvol

Dubnová nabídka služby PS Plus se nese ve znamení oživlých mrtvol

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 4. 2021 08:40 3

S koncem měsíce Sony tradičně odhalila nadílku pro předplatitele služby PlayStation Plus. Na své si přijdou fanoušci oživlých mrtvol, ty totiž hrají klíčovou roli hned ve dvou titulech dubnové nabídky.

Reklama

  • V dubnu se všem předplatitelům zpřístupní Days Gone a Zombie Army 4: Dead War
  • Bonusem pro PlayStation 5 je Oddworld: Soulstorm
  • Hry je možné vyzvednout od 6. dubna do 3. května

První hrou je necelé dva roky stará záležitost od studia Bend. S Days Gone nastartuje milovanou motorku Deacon St. John, který po kolapsu společnosti brázdí prázdné silnice Oregonu. Jak už ale asi sami dobře víte, nejde o veselý život. Nedá se úplně říct, že by hra v recenzích posbírala fantastické známky, pro fanoušky open-world titulů jde však o slušnou volbu. Jen hlavní příběhová linka navíc zabaví na 30 až 35 hodin.

Motorkáře doplní Zombie Army 4: Dead War. Zombie střílečka také patří mezi novější tituly, vyšla teprve před rokem. Hitlerova armáda stále pustoší Evropu, nemrtvé vojáky je potřeba rychle poslat zpátky do hrobu. Hra nabízí kampaň, do níž se mohou zapojit až čtyři hráči, právě kooperace je asi ten nejlepší způsob, jak si Dead War užít.

Posledním do party je Abe z Oddworld: Soulstorm. Plošinovka míří do PS Plus hned po vydání, novinka navazuje na události Oddworld: New ‘n’ Tasty. Abe se opět vzepře zdejším otrokářům a bude se snažit osvobodit ostatní uvězněné mudokony. Oddworld: Soulstorm sice vychází mimo jiné i na konzoli PlayStation 4, v PlayStation Plus se však objeví pouze verze pro PlayStation 5. Všechny hry se zpřístupní 6. dubna, v nabídce zůstanou až do 3. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama