Druhé příběhové rozšíření k Dying Light 2 bylo o měsíce odloženo. Nově vyjde až další rok
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Druhé příběhové rozšíření k Dying Light 2 bylo o měsíce odloženo. Nově vyjde až další rok

Druhé příběhové rozšíření k Dying Light 2 bylo o měsíce odloženo. Nově vyjde až další rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 6. 2023 07:25

Polský Techland, který v rámci přislíbené podpory Dying Light 2 stačil zatím vydat jedno placené DLC, odhalil odklad druhého. Druhé placené DLC, které ještě nedostalo ani svůj název, mělo původně vyjít někdy letos, nyní nicméně vyjde až v roce 2024. Vývojáři prozradili, že důvodem je "strávit více času nad řešením obav spojených s vývojem", načež dodali, že jejich cílem je přinést "nejlepší možné příběhové rozšíření, s novou mapou a systémy".

Reklama

  • Druhé příběhové rozšíření pro Dying Light 2 se odkládá z letošního roku
  • Vývojáři si přejí více času na dokončení všeho nově přidaného obsahu

Zpráva, že se DLC odkládá o několik měsíců, přišla přímo z webu  Dying Light. Podle příspěvku vývojářů došlo k události proto, jelikož nově vzniklé rozšíření, které odemkne další příběh, mapu i nepřátele, nabídne více obsahu, než hráči vůbec čekali. Pokud si vzpomínáte na starší rozhovor s Tymonem Smektalou, toto by vás nemělo moc překvapovat. Ředitel značky už dříve totiž podotkl, že hlavním cílem pro ně je, aby hráči po čekání dostali vše, co si přáli, a to i včetně věcí, co od běžného DLC ani asi nečekají.

„Cílem je zajistit, aby hra splnila a překonala všechna očekávání – a to jak vaše, tak naše. Abychom toho dosáhli, musíme do hry tedy přidat ještě několik věcí, než DLC2 vydáme." 

Na 29. června je za i účelem tohoto odkladu naplánován další livestream, kde autoři hry poskytnou další podrobnosti a aktualizace. 

Poslední velká aktualizace vyšla v dubnu a přidala do hry možnost rozčtvrcení, stejně jako další systémy. Nechyběl tak například Pilgrim Outpost, který sloužil jako přidaná osada pro odemčení vybavení, transmog systém coby nástroj pro změnu vzhledu postavy nezávisle na statistikách a také upravený crafting.

Techland zřejmě uvažuje o Dying Light 3. Hráčů se ptá, jakého by chtěli hrdinu
i Zdroj: Techland

Techland zřejmě uvažuje o Dying Light 3. Hráčů se ptá, jakého by chtěli hrdinu

Polské studio Techland dost možná začíná pracovat na pokračování zombie série Dying Light. Ředitel vývoje Tymon Smektała se…

19. 4. 2023 14:07
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama