Druhá řada Zaklínače dostala trailer i datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá řada Zaklínače dostala trailer i datum vydání

Druhá řada Zaklínače dostala trailer i datum vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 7. 2021 14:10

Pokračování událostí seriálového Zaklínače od Netflixu nastane v polovině prosince. Informace byla sdělena na stále probíhajícím WitcherConu v pozdějším doprovodu plnohodnotného traileru.

Reklama

  • Druhá série Zaklínače se na Netflixu objeví 17. prosince
  • Premiéra animovaného filmu Nightmare of the Wolf připadá na 23. srpna

Oproti úvodnímu teaseru, který dočasně ukojil hlad fanoušků po novém obsahu, se současná ukázka již více věnuje konkrétním událostem. V sekvenci sedmi epizod, inspirovaných převážně druhou sbírkou povídek a prvním románem, si postupně projdeme dějstvími: A Grain of Truth, Kaer Morhen, What is Lost, Redanian Intelligence, Turn Your Back, Dear Friend a Voleth Meir. 

Hned úvodní epizoda, nazvaná v českém překladu Zrnko pravdy, opráší lidově proslulou povídku o Krásce a zvířeti, a vyloží ji v poněkud potemnělém duchu Sapkowskiho stylu. Naplní-li právě tato epizoda nemalá očekávání z knižní předlohy, mají se diváci rozhodně nač těšit.

Druhá řada na Netflixu zaznamená premiéru 17. prosince, do možného zhlédnutí proto zbývá stále dost času. Abychom tento čas nějak smysluplně využili, můžeme si připomenout animovaný film ze světa Zaklínače – Nightmare of the Wolf, jehož premiéra připadá na 23. srpna. Ruku v ruce s tím nelze nezmínit i next-gen verzi Zaklínače 3, u níž bylo paralelně oznámeno, že přinese několik kusů DLC odkazujících na seriálové zpracování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama