Dontnod nepracuje na Life is Strange
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dontnod nepracuje na Life is Strange

Dontnod nepracuje na Life is Strange

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 2. 2021 11:29
Reklama

První epizoda Life is Strange 2 vyšla v září roku 2018, na tu poslední si fanoušci museli počkat až do prosince roku následujícího. Pokračování však zatím vyhlíží marně. Dle nepotvrzených informací se ale zdá, že už na něm nebude pracovat Dontnod Entertainment.

Zákulisní informace nabídla Emily Rogers. Podle ní vzniknou všechny další hry spojené s touto značkou v dílně Deck Nine. Údajně je to již „hodně, hodně dávno“, co se Square Enix se rozloučil se studiem Dontnod.

V příspěvku je zmíněno, že tato skutečnost nijak nesouvisí s tím, že do studia investoval Tencent. Asi nejde o žádné velké překvapení. Dontnod v poslední době testuje své možnosti, obstát chce i v pozici vydavatele, kterou si vyzkoušel s Twin Mirror.

Studio Deck Nine už má se značkou jisté zkušenosti. Postaralo se totiž o minisérii Life Is Strange: Before the Storm, jejíž dění předchází původní hře. Dává tedy smysl, že bude v sérii pokračovat. Spekulace navíc naznačují, že by k odhalení pokračování mělo dojít někdy během února.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama