Dočká se PS4 podpory PS1/2 her?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočká se PS4 podpory PS1/2 her?

Dočká se PS4 podpory PS1/2 her?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 3. 2014 15:20 7
Reklama

Tvrzení, že by mohla být letošní E3 opět velice bohatá na zajímavé informace, začíná každým dnem nabývat reálnějších obrysů. Podle herního insidera Ashana Rasheeda, známého též pod přezdívkou Thuway, bychom se mohli v červnu dozvědět o chystané možnosti zahrát si PS1 a PS2 hry na aktuální PS4, navíc s podporou nativního 1080p obrazu pro vybrané tituly.

Služba PlayStation Now, která by měla zaručit zpětnou kompatibilitu s PS3 hrami prostřednictvím streamování, by pak podle Rasheeda měla odstartovat 1. listopadu.

V dalších spekulacích, které můžeme vzhledem k předchozí Rasheedově úspěšnosti považovat za poměrně důvěryhodné, vybíráme informace o projektu Morpheus. Vypadá to, že Sony se k vývoji headsetu staví podobně jako k vývoji ovladači DualShock 4 - devkit nabídne vybraným vývojářům a bude po nich chtít pečlivý feedback, na základě kterého vznikne finální podoba celého VR řešení.

Líbí se vám myšlenka, že byste si mohli zahrát starší hry na nové konzoli, navíc bez velké degradace obrazu díky podpoře 1080p upscalu? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama