Do prodeje jde rolovací televize od LG, stojí jako nové BMW řady 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do prodeje jde rolovací televize od LG, stojí jako nové BMW řady 6

Do prodeje jde rolovací televize od LG, stojí jako nové BMW řady 6

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 4. 2021 10:12

Od momentu, kdy společnost LG s velkou pompou oznámila revoluční televize OLED R, které můžete “srolovat” jako plátno, už uběhly tři roky. Až nyní se ale dostávají na širší trh, konkrétně v Německu, Francii nebo Velké Británii. Zatím byly dostupné pouze v Jižní Koreji. Výrobek samozřejmě vypadá fantasticky a exkluzivně, navíc nabízí neobvyklé funkce, asi ale nepřekvapí, že je opravdu drahý.

Reklama

  • LG začíná i v Evropě prodávat svou rolovací televizi OLED R
  • Cena není známá, ta korejská ale dosahuje téměř 2 milionů korun
  • Televize nabízí exkluzivní design i funkce

Navíc si jej nekoupíte v žádném obyčejném obchodě. Zájem musíte vyjádřit skrze formulář na oficiálním webu výrobce, kde vybíráte, do jakého regionu spadáte. K dispozici jsou i zmíněné země blízké České republice, u nás televizi oficiálně nekoupíte. Alternativní řešení díky Německu nebo Francii ale zájemci určitě najdou.

Rolovací televize s technologií OLED nabízí 4K panel, který různou měrou zajíždí do podstavce v podobě velkého soundbaru. Vedle možnosti televizi úplně schovat jsou zajímavé různé varianty vysunutí obrazovky. Můžete si nechat třeba jen tlustší pruh, který slouží pro přehrávání hudby a zobrazení času, televize pak slouží jako asi nejdražší budík na světě. O něco smysluplnější je možnost vysunout televizi tak, aby přesně odpovídala různým filmovým formátům a zobrazovala je bez černých pruhů dole a nahoře.

Ptáte se na cenu? Ta zatím oficiálně známa není. Ve zmíněné Koreji se ale přístroj prodává za 100 milionů korejských wonů, v přepočtu zhruba 1,95 milionu českých korun. Za takovou cenu můžete mít například hezky vybavené, nové BMW řady 6, nebo absolutně nejdražší Škodovku, kterou lze vůbec nakonfigurovat. A ještě vám dobrých 200 tisíc zbyde. 

Televizor samozřejmě nabídne dostatek prostoru a komfortu pro konzolové hraní. Tohle už je ale pořádná investice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama