Do Pacific Drive přijíždí nová porce obsahu
i Zdroj: Kepler Interactive / Ironwood Studios
Pacific Drive Novinka Do Pacific Drive přijíždí nová porce obsahu

Do Pacific Drive přijíždí nová porce obsahu

David Bernard

David Bernard

Netradiční survival titul Pacific Drive obdržel letní porci nového obsahu. Těšit se můžete na fotografický režim, nová vylepšení pro automobilového parťáka či garáž a řadu kosmetických doplňků. Tvůrci současně odhalili plány do budoucna.

Reklama

  • Pacific Drive obdrželo novou porci obsahu
  • Těšit se můžete na fotografický režim, nové vylepšení pro automobilového parťáka či garáž a řadu kosmetických doplňků
  • Součástí aktualizace je i režim výkonu pro PlayStation 5
  • Tvůrci současně odhalili plány do budoucna

Milovníci automobilů a děsivých survival titulů zcela jistě zaznamenali letošní tajemné dobrodružství Pacific Drive, ve kterém se na čtyřech kolech vydáme prozkoumávat tajemnou zónu v oblasti amerického severozápadního pobřeží. Dle tvůrců z Ironwood Studios se podařilo prodat přes 600 tisíc kopií hry, což lze považovat za úctyhodný úspěch. Autoři nicméně neusínají na vavřínech a přinášejí nám letní aktualizaci s novou porcí obsahu.

Výpravy do Olympic Exclusion Zone můžete nově zvěčnit pomocí propracovaného fotografického režimu, který nabízí i možnost změnit počasí. Plechového miláčka lze nyní vybavit tzv. “Juke Jet”, což je tryska, která vám umožní snadnější manévrování s vozidlem. Vývojáři v aktualizaci přidali i dvě vylepšení garáže. Prvním je tzv. “Smart Matter Deconstructor”, který umožňuje házet odpadky do “Matter Constructor” z jakéhokoliv místa v garáži. Druhým upgradem je tzv. “Vargas Auto-Pac-Vac”. Ten ukládá nastřádané materiály do přenosového kufru (transfer trunk) a poté vyplní zbytek úložného prostoru v tzv. “Vacuum Storage”. Pokud Pacific Drive hrajete na konzoli PlayStation 5, jistě oceníte implementaci režimu výkonu, díky kterému si hru užijete s vyšším snímkováním. Vše výše zmíněné je pro majitele hry k dispozici zcela zdarma. Pokud ale chcete tvůrce podpořit nad rámec koupě základní hry, můžete si pořídit “Friendly Dumpster Customisation Pack”, který obsahuje řadu kosmetických předmětů. Tvůrci současně představili plány do budoucna, a to pomocí roadmapy.

Do Pacific Drive přijíždí nová porce obsahu
i Zdroj: Kepler Interactive / Ironwood Studios

Na podzim bychom se měli dočkat nových úrovní obtížnosti, možností nastavení a dalších kosmetických doplňků, z nichž některé budou součástí placeného balíčku. Obsah zimního updatu není prozatím znám. Netradiční survival titul Pacific Drive je dostupný na PC a PlayStation 5.

Recenze Pacific Drive, atmosférického survivalu v autě, který vás chytne a nepustí
i Zdroj: Ironwood Studios

Recenze Pacific Drive, atmosférického survivalu v autě, který vás chytne a nepustí

Debutová hra Pacific Drive od Ironwood Studios vás hned po prvním spuštění pohltí. A to ani nemusíte mít řidičák. Kromě…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama