Do No Rest for the Wicked dorazila první velká aktualizace
i Zdroj: Private Division / Moon Studios
NRFRW Novinka Do No Rest for the Wicked dorazila první velká aktualizace

Do No Rest for the Wicked dorazila první velká aktualizace

David Bernard

David Bernard

5. 5. 2024 12:30

Vydání předběžného přístupu pro temné a náročné izometrické RPG No Rest for the Wicked provázelo velké množství technických problémů. Rakouští vývojáři z Moon Studios nyní přicházejí s první velkou aktualizací, která adresuje mimo jiné i problémy s výkonem. Změny jsou natolik razantní, že došlo k oficiálnímu upravení doporučených hardwarových požadavků.

Reklama
Reklama

  • No Rest for the Wicked obdrželo první velkou aktualizaci
  • Tvůrci zapracovali na výkonu
  • Výsledkem jsou nové hardwarové požadavky
  • Update přináší i spoustu dalších změn, oprav a vylepšení

Když 18. dubna 2024 vyšel předběžný přístup do náročného akčního RPG No Rest for the Wicked, spousta hráčů si stěžovala na problematickou optimalizaci. Časté propady snímků rozhodně nepomáhaly celkovému zážitku, jelikož vám nové dítko od Moon Studios rozhodně nic nedaruje. Tvůrci se nicméně pořádně opřeli do práce a během včerejšího dne vydali první velkou aktualizaci, která řeší optimalizaci a další nejpalčivější problémy.

Tato aktualizace přináší výrazné zlepšení výkonu CPU a GPU (zejména pokud jde o cestování lokacemi a „technicky náročné“ oblasti). Změn doznalo také přemapování ovládání klávesnice. Přidali jsme nové schéma ovládání myši/klávesnice, zvýšili dispozice inventáře, přidali přístup k truhlám u prodejců a výrobců a luky nyní využívají staminu. Dříve se také dostanete k systémům spjatým s vaším herním obydlím. Současně jsme zapracovali na Quality of Life aspektech a opravili více jak 45 chyb a bugů. Vzhledem k vylepšení výkonu, ke kterému došlo od vydání předběžného přístupu, jsme se rozhodli pro aktualizaci doporučených hardwarových požadavků,” zní z oficiálního příspěvku na sociální síti X. Výčet veškerých oprav, změn a nových systémových požadavků naleznete v příspěvku výše.

No Rest for the Wicked obdrželo první várku oprav
i Zdroj: Private Division / Moon Studios

No Rest for the Wicked obdrželo první várku oprav

Před několika dny dorazil na Steam předběžný přístup do náročného izometrického RPG No Rest for the Wicked, za kterým stojí…

21. 4. 2024 11:30

Předběžný přístup do hry No Rest for the Wicked je dostupný pouze pro PC. V budoucnu by hra měla dorazit i na herní konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama