Do Farming Simulatoru přijíždí české stroje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Farming Simulatoru přijíždí české stroje

Do Farming Simulatoru přijíždí české stroje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 11. 2015 16:50 8
Reklama

Majitelé Farming Simulator 15 se dočkali několika českých mašin a mapy východoevropského střihu. Tuzemští virtuální farmáři tak mohou prohánět tahač Tatra nebo traktory Zetor, případně několik ruských strojů po malebných políčkách a silnicích mapy Sosnovka.

Všichni fanoušci virtuálního farmaření určitě nedočkavě vyhlíželi datum 29. října. Právě tehdy mělo totiž na jejich počítače a konzole dorazit první velké rozšíření nejnovějšího dílu s číslovkou 15. A také se tak stalo. Expanze nazvaná Gold přinesla dvacítku nových kusů zemědělské techniky evropských značek a především úplně novou mapu, inspirovanou východní evropou. To dělá z novinky pro českého hráče velice zajímavé rozšíření. Mapa Sosnovka totiž i přes všudypřítomnou azbuku silně evokuje českou kotlinu.

PCčkáři si sice do hry různé české stroje nebo mapy prostřednictvím fanouškovských modifikací přidat mohli, pro majitele konzolí jde ale o první možnost, jak se při hraní trochu přiblížit naší rodné hroudě. Rozšíření umožňuje posadit se za volant strojů jako Tatra Phoenix nebo Zetor Forterra. Fanoušci situovaní více na východ ocení spíše vehikly od výrobců Rostselmaš nebo vybavení od výrobců Farmtech a Kverneland.

Hráči na PC si můžou pořídit jak kolekci v kombinaci s původní hrou, tak i samostatné rozšíření. Majitelé konzolí Xbox One a PlayStation 4 mají možnost stáhnout expanzi ve formě klasického DLC z oficiálních distribučních kanálů. Na PlayStation 3 a Xbox 360 nabízí vývojáři pouze skromnější Silver rozšíření, které obsahuje nové stroje a vybavení. Hráči na předchozí generaci konzolí tak musí oželet novou mapu.

Prohlédněte si Gold verzi v launch traileru. V budoucnu se také můžete těšit na recenzi přídavku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama