Divné a divnější. Tvůrce Immortality představil dva nové tajemné projekty
i Zdroj: Half Mermaid
Novinka Divné a divnější. Tvůrce Immortality představil dva nové tajemné projekty

Divné a divnější. Tvůrce Immortality představil dva nové tajemné projekty

Dominik Tománek

Dominik Tománek

24. 1. 2024 09:00

Sam Barlow je dnes známý především jako režisér a scenárista her Her Story, Telling Lies a Immortality. Jeho neortodoxní přístup k vyprávění a designu se nezměnil ani tentokrát.

Reklama

  • Tvůrci z Half Mermaid představili dva nové projekty C a D
  • Project C údajně bude unikátní horový kyberpunk
  • Project D bude vycházet  z žánru survival hororu

Fanoušky unikátního investigativního hororovu Immortality od Sama Barlowa jistě potěší, že vývojáři pracují na dvou projektech, které jsou prozatím označovány jako Project C a Project D. Studio Half Mermaid pro oba projekty spustilo stránky na Steamu, ale spoustu informací zatím tají. Velká část textu je totiž skrytá.

Project C je označován jako nový filmově laděný titul, který podle popisu bude mít vůbec poprvé ve videohře „něco speciálního“. Hra se ponese v podobném duchu jako předchozí hry. Při pohledu na tagy (pokud jim lze věřit) půjde o psychologický hororový kyberpunkový titul, který bude podobně jako v jejich předchozích hrách využívat full-motion video. Zatímco Project D je titul z žánru survival hororu, který se odehrává v roce 1983 a jehož součástí je zdravotní sestra. Podle tagů a Sama Barlowa se Project D bude odlišovat tím, že bude z pohledu třetí osoby.

„Project D je pro mé fanoušky ze staré školy, kteří hráli Silent Hill: Shattered Memories. Jde o survival horor z pohledu třetí osoby, ale jako, vezměte si to a pak si představte, co se stane, když se tým za Immortality spojí se survival hororem z pohledu třetí osoby,“ řekl Sam Barlow v rozhovoru pro Kinda Funny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama