Díky modu je Mafia 2 zase o něco hezčí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Díky modu je Mafia 2 zase o něco hezčí

Díky modu je Mafia 2 zase o něco hezčí

David Plecháček

David Plecháček

7. 1. 2020 14:11 2
Reklama

Jak dobře víte, na další Mafii bychom se mohli načekat. Třetí díl totiž rozhodně nebyl žádné terno a neudělal díru do světa, a tak je možné, že vydavatelství Take-Two raději vsadí na něco jiného. Nám tak zůstane jen první, druhý a možná někým na milost vzatý třetí díl. Problém ale je, že první dvě hry stárnou, a tak jestli je chcete hrát v trochu lepší podobě, budete muset zamířit k výtvorům komunity.

Poslední mod, o kterém bude řeč, vznikl ke druhému dílu. Ten sice vypadá stále relativně dobře, ale zub času se do něj zařezává hlouběji a hlouběji. Grafický overhaul jej ale zdařile omladí. Qtmodz vylepšili počasí, nasvětlení, samozřejmě i textury, ale zároveň si autoři pohráli i s úhlem kamery a dalšími detaily. Specificky Old Time Reality mod, jehož video je součástí novinky, vylepšuje podobě povrchů, ale také pouliční osvětlení, paprsky slunce nebo lesk vozidel.

Pokud byste OTR chtěli vyzkoušet, připravte se i na změny v hratelnosti. Tak například můžete sesbírat větší počet nábojů, nebo možná trochu častěji (a také náhodněji) budete narážet na strážce pořádku. Na to, jak by třeba mohl vypadat takový remaster, se můžete podívat níže. Pokud si chcete mod vyloženě stáhnout, odkaz naleznete zde na NexusMods.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama