Díky Avatarovi tvoří Ubisoft Massive další Star Wars. Disney oslnila kvalita hry
i Zdroj: Ubisoft
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Díky Avatarovi tvoří Ubisoft Massive další Star Wars. Disney oslnila kvalita hry

Díky Avatarovi tvoří Ubisoft Massive další Star Wars. Disney oslnila kvalita hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 6. 2021 20:10 4

Na akci Ubisoft Forward jsme konečně poprvé viděli novou hru ze světa Avatara. O její existenci jsme věděli už několik let, Ubisoft se ale zdráhal ji ukázat, a to i nejspíše kvůli prodloužené produkci filmu. Zajímavé ale je, že právě Avatar: Frontiers of Pandora Ubisoftu pomohl k open-world Star Wars hře.

Reklama

  • Díky kvalitám Avatara si Disney vybralo Massive jako tvůrce open-world Star Wars hry
  • Potvrdil to viceprezident Warner Bros Games

Tuto informaci jsme se dozvěděli přímo od LucasArts, jak nám ale nyní Sean Shoptaw, viceprezident Walt Disney Games, nyní potvrdil, právě kvality nového Avatara stojí za tím, že si Disney vybralo Ubisoft Massive pro tvorbu nové open-world Star Wars hry. Shoptaw tvrdí, že když zástupci Disney viděli Avatara v akci, uvědomili si, že právě Massive je tím správným týmem pro Star Wars.

Vedle toho pak také vysvětlil, proč půjde o hru s otevřeným světem. Disney totiž v portfoliu open-wolrd Star Wars jednoduše chybí. Zároveň ale zdůraznil, že se jedná o příběhovou hru, stejně jako v případě Avatara. Zápal na straně vývojářů pak také přispěl k uzavření dohody. Jakmile tedy Avatar: Frontiers of Pandora vyjde (což se stane během příštího roku), můžeme očekávat první náznaky podoby chystaných Star Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama