Devolver Digital chystá další ulítlý přenos. Tentokrát jen o chystaných odkladech
i Zdroj: Devolver Digital
Novinka Devolver Digital chystá další ulítlý přenos. Tentokrát jen o chystaných odkladech

Devolver Digital chystá další ulítlý přenos. Tentokrát jen o chystaných odkladech

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 8. 2023 10:00

Vydavatel Devolver Digital po Devolver Direct vesele pokračuje v trendu trochu nezvyklých akcí. V rámci nejnovější z nich se zaměří na odklady her – a to výhradně. Jak vydavatel totiž oznámil na sociálních sítích, už na příští týden chystá stream, který bude speciálně zaměřen na odklady svých her, jež měl sice dodat tento rok, ale nakonec se tak stane až o něco později.

Reklama

  • Devolver Digital oznámil nový přenos Devolver Delayed
  • Uskuteční se toto pondělí a přinese informace o původně letošních hrách, které se odkládají 

Celé oznámení se událo na Twitteru (resp. nyní zvaném X), kde vydavatel vše posměšně nazval jako Devolver Delayed. Přenos byl naplánován na pondělí 7. srpna, kdy přesně od 5. hodiny odpoledne upozorní vydavatel na ty hry, "jež se odvážně posouvají do roku 2024". 

Pro vydavatele v herním průmyslu je to jistě nezvyklý způsob, jak o něčem natolik citlivém mluvit – nicméně ne tolik pro Devolver. Ostatně, jen málokterá studia by si v dnešní době vzala takto na triko hovořit s takovou přímočarostí o odkladech. Nicméně právě tato nezvyklost byla vždy předností Devolveru.

Příkladem je ostatně řečený Devolver Direct, jenž to prokázal v červnu. Společně s již tradičně ulítlou dramaturgií, kterou si pořadatel může dovolit i díky předtočení akce, nabídl pohled na některé nové hry – včetně The Talos Principle 2 a Wizard with a Gun. 

Současně však některé z nich neukázal – a o některých dokonce ani nic neřekl. Mezi takové hry, které tak mohou být potenciálně ohroženy odkladem, patří např. hry The Plucky Squire, Skate Story a Pepper Grinder. Na druhou stranu jsou zde i tituly, u nichž to nehrozí. Jako příklad lze uvést noir-punkovou hru Gunbrella, u níž již Devolver oficiálně řekl, že odložena nebude a stále vyjde letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama