Detektivka Conway: Disappearance at Dahlia View vás nechá špiclovat podezřelé sousedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detektivka Conway: Disappearance at Dahlia View vás nechá špiclovat podezřelé sousedy

Detektivka Conway: Disappearance at Dahlia View vás nechá špiclovat podezřelé sousedy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2021 03:22

Chystaná novinka Conway: Disappearance at Dahlia View koncem letošního roku rozšíří žánr detektivních adventur, k němuž se autoři ze studia White Paper Games snaží přistupovat trochu jinak. Hru blíže představil designér Pete Bottomley.

Reklama

  • Conway: Disappearance at Dahlia View se prezentuje jako netradiční detektivka
  • Hlavní postavou je bývalý detektiv, který pozoruje své sousedy
  • Úkolem je vyšetřit zmizení osmileté holčičky
  • Hra vyjde 2. listopadu

Zástupce malého britského studia dostal prostor na oficiálním PlayStation blogu. Hra se odehrává v padesátých letech v Anglii. Bývalý detektiv Robert Conway se v důchodu trochu nudí, takže s oblibou nahlíží do životů svých sousedů. A to doslova. Neustále má po ruce svůj fotoaparát, aby mu neuniklo nic podstatného, co se odehrává za cizím oknem.

Když se pak ztratí osmiletá Charlotte May, nabere špiclování sousedů úplně jiné grády. Conway je zkrátka detektiv každým coulem, na vlastní pěst tedy rozjíždí regulérní vyšetřování.

Bottomley zmínil, že mezi základní pilíře celé hry patří hledání důkazů, jejich zkoumání a také výslechy podezřelých. Už samotné pořizování fotografií si hráči užijí, Bottomley nezapomněl vypíchnout zážitek s ovladačem DualSense, který by měl cvakání historickým foťákem podtrhnout. Na konzolích nové generace samozřejmě nebudou chybět režimy s podporou ray tracingu.

Conway: Disappearance at Dahlia View nicméně zamíří i na PC a na konzole Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Hra vyjde 2. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama