Designer série Shenmue představuje mobilní střílečku Air Twister
i Zdroj: Shenmue YouTube
Novinka Designer série Shenmue představuje mobilní střílečku Air Twister

Designer série Shenmue představuje mobilní střílečku Air Twister

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 6. 2022 10:47

Jméno Yu Suzuki budou znát především milovníci trháků od Segy jako je Shenmue, Virtua Fighter nebo Space Harrier. Tento známý designer působí v herním průmyslu už více než 40 let, ale stále mu nechybí vášeň pro tvoření unikátních her. Zatímco v roce 2019 vydal třetí díl Shenmue, nyní odhaluje nový titul Air Twister.

Reklama

  • Designer Yu Suzuki představuje hru Air Twister
  • Jde o fantasy swipe střílečku pro iPhone
  • Vyjde exkluzivně pro Apple Arcade, a to už 24. června

Tentokrát hra míří úplně mimo zajeté koleje. Air Twister je totiž fantasy „swipe“ střílečka, tedy kdy hráč musí prstem posouvat hlavní postavu po obrazovce, vyhýbat se překážkám a porážet nepřátele. S tím samozřejmě souvisí i to, že projekt míří na mobilní telefony, přesněji rovnou do Apple Arcade.

Dle samotného Yu Suzuki je hra postavena na fantasy střílečce, kterou zpracovával v 80. letech, avšak část nápadů následně zapracoval do Space Harrier kvůli tehdejším technickým limitům. „Tohle je moje ideální fantasy střílečka. Až si to zahrajete, tak si myslím, že pochopíte ten úplně jiný pocit ze hraní,“ tvrdí Suzuki.

Prozatím slibuje Air Twister 12 úrovní s 10 unikátními bossy a 20 druhy nepřátel, společně s různými režimy a žebříčky a podporu ovladačů. Hra vyjde 24. června v rámci Apple Arcade.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama