Demoverze nového Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon je ukryta někde v Bayonettě 3
i Zdroj: PlatinumGames
Bayonetta 3 Novinka Demoverze nového Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon je ukryta někde v Bayonettě 3

Demoverze nového Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon je ukryta někde v Bayonettě 3

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 12. 2022 10:50

Hratelná ukázka Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, Switch exkluzivně odhalené na předávání The Game Awards, měla být celou dobu ukryta ve třetí Bayonettě. Spin-off hlavní série, ve kterém se už 17. března podíváme na zoubek hádankám, stejně jako bojům, je podle zástupce Nintendo of America, Chada Concelma, přístupný při sběru určitých herních předmětů.

Reklama

  • Jeden z Easter Eggů třetí Bayonetty je i hratelné demo oznámeného spin-offu Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
  • Pro odemknutí této ukázky je nicméně nutné sesbírat řadu neznámých předmětů, které hráči musí najít sami

Podle Concelma, který je nyní patrně jediným, kdo zatím demoverzi komentoval, lze hratelný teaser odemknout nalezením jistých předmětů neupřesněného typu. Concelmo pochopitelně neulehčuje jakékoli pátrání, a nabádá proto hráče, aby hledali sami. V zájmu pošťuchování rovněž nenabízí žádné důležité nápovědy, což znamená, že vypátrání toho, které předměty to jsou, zbývá jen a pouze na hráčích.

Jak už jsme zmínili, Bayonetta Origins je spin-off, který se poněkud odklání od dosavadního trendu série. Pokud jste tedy náhodou minuli páteční oznámení, můžeme doplnit, že Bayonetta Origins vnáší do obvyklé akce série pohádkový nádech a přenáší hráče do 2.5D světa, kde hrají za mladší Umbral Witch. Je to tedy jakýsi hybrid mezi dvěma světy. Jednak se zde kříží puzzle hratelnosti, ve které řešíte hlavolami, a jednak akce, ve které vyniká silně stylizovaná grafika a top-down perspektiva.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama