Dekódujte pět zmatených jazyků. Chants of Sennar vám zadá těžký úkol
i Zdroj: Focus Entertainment
Chants of Senaar Novinka Dekódujte pět zmatených jazyků. Chants of Sennar vám zadá těžký úkol

Dekódujte pět zmatených jazyků. Chants of Sennar vám zadá těžký úkol

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

7. 9. 2023 14:14

Logická hra Chants of Senaar se inspiruje biblickým příběhem o Babylónské věži a vyšle hráče na cestu, při které jazyk není jen formou komunikace, ale i poutavým příběhem sám o sobě. Hra vyšla na platformách PC, Xbox One, PS4 a Nintento Switch.

Reklama

  • Chants of Senaar je logická hra inspirovaná příběhem o Babylónské věži
  • Vaším úkolem je dekódovat pět zmatených jazyků
  • Hra vyšla na PC, Xbox One, PS4 a Nintendu Switch
  • Vyzkoušet si ji můžete i zdarma s dostupnými demoverzemi

Lingvistické dobrodružství se otevírá pro milovníky logických hádanek v Chants of Senaar. Dílo francouzského indie studia Rundisc právě vyšlo a sklízí chválu od hráčů jak za unikátní přístup k žánru logických adventur, tak za půvabný hudební doprovod a stylové grafické zpracování, jež evokuje například i překrásnou adventuru Journey (2012).

Ve hře se jako zvídavý poutník pustíte do rozplétání prastaré záhady zmatení pěti jazyků, jimiž se kdysi dorozumívaly národy spolu žijící v takzvané Věži. Tou budete při svém bádání po klíči k porozumění stoupat až k samotnému vrcholu, ale nebude to snadné.

Na cestě se vám ve vertikálním labyrintu krom různých překážek a zkoušek vašeho důvtipu často postaví i síly, kterým vaše poslání nehraje do karet. Krom logických hádanek tak hra slibuje i stealth sekvence, ve kterých se budete vyhýbat strážím a jiným nepřátelům. 

Hra právě vyšla na platformách PC (Steam a Epic Store), Xbox One, PS4 a Nintendo Switch. Vyzkoušet si ji na těchto platformách můžete i s dostupnými demoverzemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama