Deathloop umožní hráčům vstát z mrtvých. A to hned třikrát během jedné smyčky
i Zdroj: Hrej.cz
Deathloop Novinka Deathloop umožní hráčům vstát z mrtvých. A to hned třikrát během jedné smyčky

Deathloop umožní hráčům vstát z mrtvých. A to hned třikrát během jedné smyčky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 5. 2021 13:19

Finišování novinky Deathloop sice nabralo jisté zpoždění, autoři však o hře nepřestávají vyprávět. Nový článek na oficiálním PlayStation blogu přináší další balíček detailů k očekávané střílečce.

Reklama

  • Autoři přinesli nové detaily ke hře Deathloop
  • Smrt neznamená konec, hráči mají v každé smyčce tři náhradní životy
  • Hra obsahuje čtyři časové periody, mezi nimi je možné libovolně přepínat

Ke slovu se opět dostal kreativně ředitel - Dinga Bakaba. Již několikrát vysvětloval, že se Deathloop točí v jakési časové smyčce, kterou musí hráč rozbít. Pokud tedy zemře, spustí se smyčka od začátku. Nyní naznačil, že smrt nemusí znamenat úplný konec. Hráč totiž bude mít v každé smyčce k dispozici tři šance na pokračování i v případě smrti. Když vstane z mrtvých, může se dokonce vypravit k vlastnímu tělu a získat zpět všechny předměty. 

Bakaba také připomněl, že se příběh neodehrává v reálném čase. Jde o čtyři periody, které jsou vzájemně provázané. Takže události v prvním časovém úseku mohou ovlivnit dění ve druhé, třetí i v poslední periodě. 

Mimo jiné jde také o pozici zdejších šéfů, které je potřeba zneškodnit. Jako příklad uvádí Bakaba záchranu jedné z postav, která následně odemkne dveře v pozdější části hry, čímž se zpřístupní další šance ke splnění úkolu. Mezi úseky je ale možné libovolně přepínat v menu. 

Deathloop umožní hráčům vstát z mrtvých. A to hned třikrát během jedné smyčky
i Zdroj: Hrej.cz

Deathloop sice nabídne celou plejádu zajímavých zbraní, hráči ale mohou problémy vyřešit i bez jediného výstřelu. V některých momentech budou navíc ke kradmému postupu přímo vybízeni. Posloucháním cizích rozhovorů se mohou dozvědět klíčové informace, které pak usnadní cestu k úspěšnému zvládnutí konkrétní mise.

Deathloop vyjde 14. září na konzoli PlayStation 5 a na PC.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama