Deathloop se odkládá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deathloop se odkládá na příští rok

Deathloop se odkládá na příští rok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 8. 2020 08:27 1
Reklama

Velmi zajímavá střílečka Deathloop se ukázala poprvé na loňské E3, přičemž vyjít měla během letošní vánoční sezony. Příběh pojednával o dvou zabijácích, kteří byli zajati v časové smyčce.  Jeden chtěl z této smyčky zmizet, druhý naopak zažíval ty nejlepší momenty svého života a chtěl zamezit tomu, aby se smyčka rozbila. Čím jiným, než zabitím toho druhého.

Hratelností se hra velmi podobá sérii Dishonored, čemuž se nemůžeme divit. Právě od tvůrců této série pochází i Deathloop. Bohužel ale hra letos nevyjde. Vývojáři ze studia Arkane Lyon oznámili, že kvůli problémům způsobeným globální pandemií se musí datum vydání posunout na druhý kvartál příštího roku.

„Rozhodli jsme se posunout vydání Deathloop na Q2 2021. Naší ambicí je přinést typickou Arkane hru, která vás dostane na neviděná místa ve stylovém novém světě. Stejně tak ale naší hlavní prioritou zůstává zdraví a bezpečí všech v Arkane Lyon. Se zavedením právě z domova jsme zjistili, že dodání tohoto nového a skvělého zážitku v dodělaném a kvalitním levelu definující jak Arkane hru, tak pravý next-gen zážitek, potrvá déle než normálně.“

Odložení hry by, stejně jako v mnoha dalších odkladech, mělo pomoct dodělat hru do té kvality, kterou vývojáři očekávají. Brzy bychom se měli dočkat dalších novinek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama