Deathloop přidává do PS5 verze nastavení ovládacího schématu, rozmazání obrazu i změnu FOV
i Zdroj: Hrej.cz
Deathloop Novinka Deathloop přidává do PS5 verze nastavení ovládacího schématu, rozmazání obrazu i změnu FOV

Deathloop přidává do PS5 verze nastavení ovládacího schématu, rozmazání obrazu i změnu FOV

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 11. 2021 10:20

Bethesda přináší druhou obsahovou aktualizaci pro Deathloop. Na PC i PlayStation 5 se zaměřuje na chování NPC, přehlednost uživatelského rozhraní a kvalitu technických parametrů. Komfort na konzolích od Sony navyšuje rovněž i přidání několika nových položek do grafického nastavení.

Reklama

  • Deathloop dostává druhý rozsáhlý update pro PC a PS5
  • Na PS5 přidává motion blur, nastavení ovládání i posuvník FOV 

Verze pro PlayStation 5 přichází po posledním updatu s posuvníkem FOV, jakož i možností inverze ovládání či celkového přemapování ovladače při nevyhovujícím rozložení. Hráči bez averze k cílenému rozmazání obrazu – tzv. efektu motion blur – mohou současně v nastavení dohledat i možnost jeho aktivace. 

Na ostatních místech se Deathloop mění odstraňováním chyb. NPC lépe reagují na příchozí střelbu, úmrtí postav ve své blízkosti či zbytnost krytí při přílišném přiblížení hráče. Část obměn přichází také do režimu Invasion. Odpojení hráče v pozici Colta je nově vyhodnoceno jako výhra pro Juliannu, přičemž její počítačem řízená varianta zároveň reaguje lépe na hráčovy akce. Za určité povšimnutí stojí také fakt, že došlo i na zvýšení šance proniknout do her těch hráčů nacházejících se ve vašem seznamu přátel.

Deathloop přidává do PS5 verze nastavení ovládacího schématu, rozmazání obrazu i změnu FOV
i Zdroj: Hrej.cz

Oprava nedostatků provází nedílně i náplň misí a hratelnosti. Určité mise už proto neumožní prolínání postav a předmětů, zatímco nošené zbraně budou zbaveny některých abnormalit. Řeč je především o vyobrazení dvou zbraní v téže ruce či nemožnosti jejich přebití. 

Určitá vylepšení najdeme i v hackování. Anténa, nad níž je převzata kontrola, nově vysílá audiovizuální signál, informující hráče o dokončení činnosti. Zbylé aspekty technického ražení, zahrnující připojení, zvuk nebo animace, se mění především ve směru odstranění bugů rušících pohodlné hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama