Deathloop předvádí palebný arzenál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deathloop předvádí palebný arzenál

Deathloop předvádí palebný arzenál

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 3. 2021 08:25

Kapitán Colt už za dva měsíce odcestuje na ostrov Black Reef, kde se bude snažit zjednat pořádek. Zdejší rezidenti se totiž maličko utrhli ze řetězu, jejich řádění se navíc opakuje v nekonečné smyčce. Colt nicméně není zvědavý na zdlouhavé debaty, problémy řeší s nabitým kvérem v ruce.

Reklama

A právě arzenálu zbraní se věnuje video magazínu Game Informer. Ve čtyřech minutách představuje výbavu kapitána Colta. Základem je ostrá mačeta, ta se hodí především v boji na blízko. Základní střelnou zbraní je vystřelovač železných hrotů, který má tu výhodu, že není slyšet.

Na delší vzdálenost je určen Rapier, opakovací puška, jejíž nabíjení zabere nějaký čas. Na přesilu se spíše hodí lehký kulomet s bubnovým zásobníkem, brokovnice nebo samopal vzor 61 – Škorpion. Pro snipery je samozřejmě připravena klasická odstřelovací puška.

 

 

V záběrech jsou vidět také další užitečná zařízení. Skrze speciální vysílačku zvládne kapitán vyřadit nejbližší kamery a nepozorovaně proklouznout, kam potřebuje. Větší skupiny nepřátel pak překvapí mobilním turretem. Ukázány byly i některé schopnosti, krom teleportování došlo také na propojení dvou u sebe stojících NPC postav, na jejichž zneškodnění následně stačila jedna střela.

Autoři pomalu prozrazují více a více detailů ke hře, což by mohlo znamenat, že je vše na dobré cestě. Pokud tedy nedojde k neplánovanému odkladu, vyjde Deathloop 21. května na konzoli PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama