Death Stranding přináší prvky z CP2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding přináší prvky z CP2077

Death Stranding přináší prvky z CP2077

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 12. 2020 12:44 2
Reklama

Není žádným tajemstvím, že k sobě mají tituly Cyberpunk 2077 a Death Stranding velmi blízko. Ne snad, že by se odehrávaly ve stejném světě nebo je vyvíjelo stejné studio, jen na sebe přátelsky pomrkávají. V Night City tak můžete potkat Hidea Kodžimu nebo charakteristickou nádržku s BB, zatímco ve světě Sama Bridgese…

Najdete hackování, postavy z Cyberpunku, nová vozidla nebo umělé končetiny.  Ano, studio Kojima Productions dnes vydalo rozsáhlou aktualizaci, která do PC verze loňského hitu přidává celou řadu nových prvků, i nad rámec kosmetických úprav.

Nově mají být k dispozici úkoly zahrnující postavy známé z Night City (podrobnosti zatím neznáme) a schopnost hackovat prvky prostředí, včetně senzorů, nepřátelských vozidel nebo jejich obleků. Rozšířila se samozřejmě nabídka šatníku, Sam oblékne například brýle Johnnyho Silverhanda a svou klasickou ruku může nahradit jeho stříbrnou. Stavby v přírodě lze také vyzdobit novými hologramy s prvky Cyberpunku. Novinkou je dále speciální skin pro motocykl.

Rozšíření je exkluzivní PC verzi hry, na PlayStation 4 se zřejmě nepodívá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama