DC Fandom má ukázat nového Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DC Fandom má ukázat nového Batmana

DC Fandom má ukázat nového Batmana

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2020 12:20
Reklama

Spekulace ohledně navázání na úspěch arkhamské trilogie se staly v průběhu uplynulých 5 let pravidelným předmětem řady herních diskuzí. A ačkoli minulost již opakovaně nabídla četné vzkazky značící možné oznámení, naděje hráčů zůstaly nakonec vždy nenaplněny. Soudě podle dosud nepotvrzených informací novináře Jasona Schreiera se však zdá, že oficiální odhalení nového titulu dorazí již velice brzy.

Známý investigativní novinář, svého času působící pod Kotaku, ve svém aktuálním twitterovém příspěvku uvádí, že veřejné představení dalšího Batmana proběhne podobně jako v případě nedávno potvrzeného projektu Suicide Squad od studia Rocksteady, v průběhu nadcházející akce DC Fandome, jež je naplánována na 22. srpna. Schreier spolu s výše uvedenou informací dále sděluje, že hra je primárně vyvíjena vývojáři z WB Montreal, přičemž dodává, že práce na samotném projektu započaly poté, co vývojáři přerušili na přelomu roků 2016 a 2017 práce na vlastní videoherní adaptaci ze světa Suicide Squad.

Schreierovy zdroje souběžně uvádí, že titul nemá být vzhledem k relativně rané fázi vývoje představen skrze plnohodnotný trailer, nýbrž pouze za pomoci kratičkého teaseru. V navazujícím sdělení Schreier nakonec dodává, že neočekává, že by vydání titulu mělo nastat v dohledné době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama