Dave The Diver brzy připluje na PlayStation a zamíří rovnou do PS Plus
i Zdroj: Mintrocket
Dave the Diver Novinka Dave The Diver brzy připluje na PlayStation a zamíří rovnou do PS Plus

Dave The Diver brzy připluje na PlayStation a zamíří rovnou do PS Plus

Dominik Tománek

Dominik Tománek

3. 4. 2024 08:00

O potápěčském dobrodružství Dave the Diver se minulý rok mluvilo hodně. Teď se k ní konečně dostanou i hráči na konzolích PlayStation.

Reklama

  • Oblíbená potápěcí akce Dave the Diver dorazí na PS4/5 16.dubna
  • Hra navíc bude součástí služby Playstation Plus 

O tom, že potápěč Dave připluje i se svojí harpunou a sushi restaurací na PlayStation už nějakou dobu víme. Měli jsme měsíc, kdy má Dave the Diver dorazit, ale teď už konečně známe i přesné datum. A navíc se rovnou objeví v předplatném PlayStation Plus. 

Datum vydání Dave The Diver a příchod do PS Plus potvrdil v novém příspěvku na blogu PlayStation režisér a designér hry Jaeho Hwang. Hra dorazí 16. dubna. V květnu pak bude následovat DLC s Godzillou. 

Dave The Diver byl na začátku exkluzivitou pro PC, ale později vyšel i na Nintendo Switch. Po vydání na PlayStationu bude Xbox jedinou hlavní platformou, na které tato nezávislá hra zatím není k dispozici. Na rozdíl od Game Passu se stejného zacházení (že by se hra objevila v PS Plus hned při vydání) v rámci služby PS Plus dostalo jen hrstce her, mezi nimiž jsou Stray, Tchia nebo Foamstars. Týden po Dave the Diver dorazí do PS Plus i novinka od EA Originals, Tales of Kenzera: Zau. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama