Databáze jihokorejské ratingové komise obsahuje zmínku o chystaném Virtua Fighter
i Zdroj: Hrej.cz
Virtua Fighter 5: Final Showdown Novinka Databáze jihokorejské ratingové komise obsahuje zmínku o chystaném Virtua Fighter

Databáze jihokorejské ratingové komise obsahuje zmínku o chystaném Virtua Fighter

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 4. 2021 11:00 1

Tradiční zdroj herního zpravodajství přináší další informace. Databáze jihokorejské ratingové komise po dlouhé sérii dřívějších úniků mezi ohodnocené tituly nově zalistovala i PS4 port Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown a titul Virtua Fighter esports. Jak však podotýká uživatel Twitteru s přezdívkou Xenosaga7, v druhém případě se jedná nejspíše o odkaz na loni oznámené Virtua Fighter X Esports.

Reklama

Virtua Fighter X Esports bylo Segou v doprovodu krátkého teaser traileru oznámeno během loňského září na Tokyo Game Show. Od té doby nebyla hra veřejně prezentována. Samotná ukázka, kterou firma současně oslavila 60. narozeniny svého založení, navíc nebyla nikterak konkrétní.

Co se týče druhého zmíněného titulu, zde se jedná o vydání titulu původně určeného pro generaci Xbox 360 a PS3. Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown by se tak měl znovu objevil po více než 8 letech od příchodu na obě zmíněné konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama