Další stěhování. Moving Out 2 oznamuje datum vydání a demo na příští týden
i Zdroj: SMG Studio
Novinka Další stěhování. Moving Out 2 oznamuje datum vydání a demo na příští týden

Další stěhování. Moving Out 2 oznamuje datum vydání a demo na příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 6. 2023 11:10

Stěhovací kooperativní hra Moving Out se svého pokračování dočká koncem léta. Vydavatel Team17 a SMG Studio oznámili, že hra vyjde už 15. srpna, kdy přijde na Xbox, PlayStation, Switch a PC. Demo se šesti úrovněmi, které si budete na PC moci sami vyzkoušet, bude k mání od 19. do 26. června v rámci příštího Steam Next Festu.

Reklama

  • Pokračování kooperativní hry Moving Out dostává pevné datum vydání
  • Hra vyjde 15. srpna pro Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5, Switch a PC

Jak už prozradilo oznámení hry na loňském Gamescomu, Moving Out 2 navazuje ve většině na díl z roku 2020, u něhož přidává hlavně nové zasazení, online multiplayer a také crossplay. I tentokrát budeme tedy tzv. technici F.A.R.T., kteří si kladou za cíl stěhovat věci v rámci kooperace týmu. Mezi postavami se objeví i některé nové, přičemž vývojáři ukázali, že nebudeme krotit už jen divokou fyziku světa, ale také cestování do jiných dimenzí, které nový díl přináší. 

Nábytek budeme tedy po konci původní hry tentokrát stěhovat i na místa natolik odlišná, že to ovlivní i způsob naší práce. Pomocí dimenzionálních portálů se tak vydáme například na místa složená jen a pouze z jídla, ačkoli víme, že si tu a tam uděláme výlet i na lokace známé, jako třeba město Packmore z původního dílu. S ohledem na to nabízí hra také asistenční režim. Hraní může být tak usnadněno i tím, že si zapnete přidané schopnosti nebo aktivujete i různé prvky přístupnosti, aby se stěhování mohl účastnit opravdu každý. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama