Další rozdávanou hrou je Prey. Získejte jej zdarma do dnešního podvečera
i Zdroj: Hrej.cz
Prey Novinka Další rozdávanou hrou je Prey. Získejte jej zdarma do dnešního podvečera

Další rozdávanou hrou je Prey. Získejte jej zdarma do dnešního podvečera

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 12. 2021 08:10

Vesmírná akce Prey od vývojářů Deathloop, studia Arkane, je dočasně zdarma na Epic Game Storu. K aktivaci máte čas do dnešních 17:00. Následně hru vystřídá jiná neznámá hra, jíž Epic hodlá obdarovat své uživatele po následující den.

Reklama

  • Epic Game Store rozdává Prey od studia Arkane
  • Nabídka platná 26. prosince trvá do 17:00

Prey (2017) tvořící ve své niterní podstatě reimaginaci původního Prey (2006) od studia Human Head nabízí tísnivou atmosféru napadené orbitální stanice Talos I. Skrze převtělení do kůže Morgana Yu, popřípadě jeho ženské verze, budete čelit mimozemské rase Typhonů. Vaším nástrojem přežití na liduprázdné stanici bude vynalézavost, využívání prvků polootevřeného světa, ale také schopností, které vám nepřátelé mohou propůjčit. 

Titul se rok po vydání dočkal i rozšíření Mooncrash a Typhon Hunter, naneštěstí těchto kousků v darovaném balení nenalezneme. Kromě již zmíněného stojí však za to alespoň v krátkosti vypíchnout několik význačných stránek hratelnosti. Těmi je např. craftování předmětů, rovnocennost kradmosti a bezhlavého střílení nebo ikonický GLOO Cannon, zbraň, jíž se hra proslavila ještě před svým vydáním. Jeho rychle tvrdnoucí pěnu naleznete zvlášť užitečnou při zastavování nepřátel, stejně jako při řešení environmentálních hádanek a pohybu po úrovni.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama