Další mapová aktualizace pro Microsoft Flight Simulator vylepšuje německy mluvící země
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft Flight Simulator Novinka Další mapová aktualizace pro Microsoft Flight Simulator vylepšuje německy mluvící země

Další mapová aktualizace pro Microsoft Flight Simulator vylepšuje německy mluvící země

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 9. 2021 16:38

Stuido Asobo vydalo šestý velký balíček úprav pro mapu Země v Microsoft Flight Simulatoru. Tentokrát jde o úpravy, které jsou českému hráči zatím asi nejbližší, detailnějších změn totiž doznal trojlístek zemí Německo, Rakousko a Švýcarsko. Hráči se tak mohou proletět nad detailněji zpracovanými městy, četnými národními parky, zámky nebo horským masivem Alp.

Reklama

  • Nový mapový balíček pro Microsoft Flight Simulator vylepšuje Švýcarsko, Německo a Rakousko
  • Přidává zámky, 3D města, hory i národní parky

Výběr nových detailně zpracovaných míst tradičně ukazuje trailer. Z kokpitu letounu uvidíte třeba realističtější Frankfurt s jeho gigantickým letištěm, berlínskou Mercedes-Benz Arenu, ústředí Volkswagenu ve Wolfsburgu, ikonickou televizní věž v Berlíně, Kolín nad Rýnem, Manheim, Vídeň nebo známou horu Matterhorn. Mezi propracovanější letiště patří Lübeck, Stuttgart nebo Klagenfurt. Dohromady je nových bodů zájmu více než 100, virtuální letci tedy mají co objevovat.

Nad obsahem další, sedmé mapové aktualizace se zatím jen spekuluje. Fanoušci často žádají úpravy Kanady, Nového Zélandu a Austrálie, Itálie nebo zemí Visegrádské čtyřky (tedy i České republiky). Komunita také upozorňuje na to, že v případě Švýcarska studio využilo dostupných povrchových dat třetích stran. Podobné, relativně volně dostupné a podrobné skeny měst i venkova nabízí například Izrael.

Dosud se vylepšení dočkalo Japonsko, Spojené státy americké, Skandinávie, Spojená království nebo Francie a Benelux. Mezi další čerstvé novinky ve hře patří letoun Junkers JU-52, který bude zpřístupněn zítra, nebo prototyp německého elektrického VTOLu Volocopter, který zároveň představuje první helikoptéru hry. Ten vzletí během listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama