Další malý balíček obsahu pro The Sims 4 přinese podle leaků luxusní spodní prádlo
i Zdroj: EA / Maxis
The Sims 4 Novinka Další malý balíček obsahu pro The Sims 4 přinese podle leaků luxusní spodní prádlo

Další malý balíček obsahu pro The Sims 4 přinese podle leaků luxusní spodní prádlo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 1. 2023 17:33

Na fanoušky čtvrtého dílu kultovní série simulátorů života The Sims zřejmě čeká intimnější balíček obsahu. Jedním z chystaných “kitů”, tedy malých kolekcí doplňků, oblečení či kusů nábytku, totiž zřejmě bude Modern Menswear Kit, součást větší Simtimates Collection se spodním prádlem.

Reklama

  • Úniky naznačují, že se do The Sims 4 chystají kolekce spodního prádla

Zajímavý je zdroj informací. Společnost EA totiž v současnosti dotahuje úplné nahrazení své původní aplikace Origin nástupcem v podobě EA App. Ta nedávno opustila betaverzi a každou chvíli se stane regulérní součástí hraní her od EA. V rámci dolaďování technologií aplikace ale zřejmě autorům uteklo něco, co zatím mělo zůstat skryto. Pozorní fanoušci, například uživatel redditu neokitty200, tak poukázali na Modern Menswear a Simtimates Collection.

I když jde o zatím nepotvrzenou spekulaci, pravděpodobnost je velmi vysoká. V jednom z posledních videí lákajících na nový obsah připravovaný pro hru se totiž objevují náznaky toho, že menší balíček bude zaměřen na spodní prádlo.

Kromě toho dorazí také jeden další, zřejmě s hygienickými potřebami (odkazuje na něj obrázek zubní pasty). Očekávaná velká aktualizace by pak konečně měla vylepšit věčně kritizovaný mechanismus novorozeňat, které dosud fungují spíše jako kus nábytku, než jako členové rodiny. Chystané větší DLC se pak prezentuje obrázkem medvěda, nebo podobného zvířete.

Základní hra The Sims 4 je dostupná zdarma, studio v současnosti také chystá pokračování s kódovým označením Project Rene.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama