Další herní talisman pomohl olympionikům ke zlatu. Tentokrát šlo o Linka z Ocarina of Time
i Zdroj: Hrej.cz
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Novinka Další herní talisman pomohl olympionikům ke zlatu. Tentokrát šlo o Linka z Ocarina of Time

Další herní talisman pomohl olympionikům ke zlatu. Tentokrát šlo o Linka z Ocarina of Time

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 8. 2021 14:28

Před týdnem komunitu hráčů a fanoušků sportu zaujala ruská sportovní střelkyně Vitalina Bacaraškina, která při zisku olympijského zlata hrdě nesla zaklínačský medailon. Tento týden jsme mohli být svědky dalšího prorůstání světa her a olympijského sportu. Marjorie Heuls, trenérka belgické gymnastky na bradlech Niny Derwael, totiž odhalila, že si pro štěstí nosí Amiibo Linka z The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Reklama

  • Marjorie Heuls, trenérka belgické sportovní gymnastky Niny Derwael nosí pro štěstí Amiibo figurku Linka
  • Derwael nyní získala zlato v disciplíně bradla
  • Jde prý hlavně o vzpomínku na děti koučky

A zřejmě hrdina v ikonické zelené kazajce štěstí skutečně přináší, Derwael totiž získala zlatou medaili, vůbec první cenný kov z disciplíny v historii belgické účasti na olympijských hrách. Link zaujal lokální média natolik, že trenérku vyzpovídal zpravodajský deník Het Laatste Nieuws. Tomu Heuls vysvětlila, že jde o dar od jejího syna, který jako malé dítě hry ze série The Legend of Zelda miloval. Figurka je navíc připevněná k náramku, který pro ženu vytvořila její dcera. Jde tedy spíše o rodinné talismany. Sama Heul přiznává, že hrám vůbec nerozumí a dokonce dělá velmi obvyklou chybu v tom, že Linka nazývá “Zelda”. Na druhou stranu prý Amiibo nosí na všechny závody a tentokrát jistě pomohl i její svěřenkyni. 

Kdyby zlato necinklo, jistě by kouzelná okarína dokázala vrátit čas a dát gymnastce druhou šanci…

Na sociálních sítích se objevuje řada reakcí, které se pohoršují nad tím, že musel syn trenérky Linka urvat z podstavce, na kterém obvykle Amiibo figurky stojí. Belgickou olympijskou výpravu ale tento fakt jistě vůbec netrápí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama