dalsi-dlc-k-borderlands-2-oficialne
Novinka Další DLC k Borderlands 2 oficiálně

Další DLC k Borderlands 2 oficiálně

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2013 19:25
Reklama

Randy Pitchford nejen slibuje, ale také plní své sliby. Chytlavé Borderlands 2 se dočkají dvojice nových DLC a obvyklého zvýšení maximální dosažitelné úrovně.

První DLC se jmenuje (držte si klobouky) Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge. Obsahovat bude novou mapu a možnost bojovat proti zlosynům značně silnějším, než je vaše postava. Odměnou pak jsou pochopitelně předměty jinak těžko dostupné. S tímto rozšířením se maximální hráčova úroveň zvýší o 11, tedy stejně jako v případě prvního Ultimate Vault Hunter Upgrade Packu.

Další DLC k Borderlands 2 oficiálně
i Zdroj: Hrej.cz

Druhé DLC bude DLC příběhovým a autoři v něm oživí zombího T.K. Baha z prvních Borderlands. Mnozí jistě ještě teď rádi zavzpomínáte na perfektní zombácké DLC se zcela příšernými úkoly. Náplní tohoto balíčku je pak obvyklá dávka misí a nakonec i souboj s bossem s povědomým jménem - Jacques O'Lantern. Dočkat bychom se měli stylově na Halloween.

Cena prvního zmiňovaného DLC bude 5 dolarů, druhé ještě cenu stanovenou nemá. Smutné však na tom všem je, že ani jedno z těchto DLC se nevejde do season passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama