cyberball-2072-a-fatal-fury-ve-stredu-na-xbla
Novinka Cyberball 2072 a Fatal Fury ve středu na XBLA

Cyberball 2072 a Fatal Fury ve středu na XBLA

sleepless.

sleepless.

31. 8. 2007 08:58
Reklama

Netradičně s docela velkým předstihem byly skrze Gamerscore blog oznámeny tituly, které se na Xbox Live Arcade objeví příští týden ve středu 5. září. Konkrétně to budou dva akční tituly, dva remaky starších her.

První na řadě je remake brutálně-sportovní arkádové klasiky od spol. Midway - Cyberball 2072. Vlastně jde o futuristickou verzi amerického fotbalu, kde hráč sestavuje svůj robotický tým, s nímž pak bojuje proti soupeřům. K nejzajímavějším prvkům hry patří přehřívání míče, pokud jej hráč nepřihrává či jej nevystřelí, nechybí ani trenérský mód a možnost postupně vylepšovat svůj tým. XBLA verze hry nabízí podporu místního i online multiplayeru v kooperaci, podporu hlasové komunikace a globální žebříčky.

Druhým titulem, který se 5 září objeví na XBLA, je třetí díl v bojovkové sérii Fatal Fury vybavený podtitulem Special. Hra nabízí 16 unikátních bojovníků s unikátními pohyby a tradiční arkádovou hratelnost, která je založena na předvídavosti a reflexech každého hráče. Fatal Fury Special podporuje multiplayer pro 2 – 4 hráče a podporu 4 různých řebříčků.

Obě dvě hry budou na XBLA stát 400 MS bodů. Jinak ještě v průběhu tohoto víkendu spustí MS na XBLA speciální akci, v jejímž rámci bude vybrané hry prodávat za poloviční ceny. Konkrétně to platí o titulech Small Arms i Zuma Deluxe (budou stát 400 MS bodů) a Gauntlet i Dig Dug (budou stát 200 MS bodů). Není bohužel jasné, jestli výše uvedené – časově omezené – slevy platí jenom pro US nebo pro celý svět. Přesvědčíme se o tom v průběhu víkendu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama