ctvrtecni-program-vysilani-hrejtv
Novinka Čtvrteční program vysílání HrejTV

Čtvrteční program vysílání HrejTV

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 9. 2013 12:06 1
Reklama

Pokud pravidelně sledujete vysílání naší HrejTV, pak vám určitě neuniklo, že dnes nepojedeme úplně podle stanoveného plánu. Bez výhrad platí, že si v 16:00 sedne Tomáš a Zdeněk k retro hraní Ishar III a budou se vám společnými silami snažit dokázat, že tahle hra je opomíjená neprávem. Povedené RPG toho nabízí opravdu hodně, navíc v parádní grafice a dá se hrát i 20 let po svém vydání. Přenos bude trvat hodinu, poté si dáme půlhodinovou přestávku a přihlásíme se vám znovu.

V 17:30 totiž začíná už třetí stream z hraní GTA V, ve kterém se znovu posuneme o trochu dál v příběhu, podíváme se na sportovní aktivity a zkusíme obchodovat na burze. Zní to skvěle a přitom je to opět jen malý kousek toho, co všechno nejnovější GTA nabízí. Ovladače se opět ujme Zdeněk, zda mu bude někdo u hraní sekundovat v tuto chvíli ještě řešíme.

Nezapomeňte si nás tedy naladit v ten správný čas na YouTube i Twitch.tv, případně si program našeho vysílání importujte do svého Google kalendáře, Outlooku, nebo iCalu!

P.S.: Opravdoví fajnšmekři mohou sledovat krátce po druhé hodině i neoficiální a značně neformální hraní GTA V, ve kterém bude Zdeněk posouvat příběh, aby bylo možné od půl šesté odstartovat s jinou postavou a na jiném místě nežli včera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama